Meta Estate Trust, companie listată la bursă, are un nou director de investiții

Alex Moldovan

, Real News

Meta Estate Trust anunţă nominalizarea Adelei Antone în funcţia de Director de Investiţii. Cu o carieră de aproape 20 de ani în domeniul financiar-bancar şi real estate, Adela are o experienţă vastă în zona investiţiilor acumulată în managementul finanţărilor unor proiecte rezidenţiale complexe, coordonarea planurilor de expansiune prin investiţii, achiziţii şi parteneriate, transformarea şi operaţionalizarea proceselor de business.

“Strategia noastră pentru acest an prevede creşterea organică a portofoliului, diversificarea investiţiilor, dar şi consolidarea parteneriatelor cu dezvoltatorii imobiliari. Mă bucur că Adela a acceptat să completeze echipa Meta Estate Trust. Pe parcursul carierei sale a demonstrat capacitate de analiză şi viziune, fiind un adevărat lider care înţelege procesele de business, inspiră şi vine cu soluţii reale. Ne aşteaptă o perioadă provocatoare şi interesantă în care vom contribui cu toţii la transformarea şi succesul Meta Estate Trust, singura entitate care e cea mai apropiată de modelul de business al unui REIT si face conexiunea între piaţa imobiliară şi piaţa de capital din România”, a declarat Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust.

Conform comunicatului, până în prezent Antoanela Comşa, Deputy CEO al Meta Estate Trust, a fost responsabilă de întreaga zonă de investiţii a holdingului. În noua sa calitate, Adela Antone se va ocupa alături de CEO şi Deputy CEO de tot procesul de investiţii, de la de identificarea, analizarea şi propunerea de noi linii de investiţii, la monitorizare şi exit, conform strategiei de business a Meta Estate Trust. Adela va avea un focus tactic aplicat pe gestionarea portofoliului de investiţii, fiind responsabilă de orice operaţiune din portofoliu.

“Alături de Meta Estate Trust începe un capitol nou şi palpitant din cariera mea. Sunt onorată să fac parte dintr-o echipă atât de bine pregătită, cu o viziune ambiţioasă de dezvoltare. Am urmărit îndeaproape evoluţia Meta Estate Trust, iar acum sunt încrezătoare că pot contribui la expansiunea companiei prin proiecte îndrăzneţe şi profitabile”, a declarat Adela Antone, Director de Investiţii Meta Estate Trust.

Meta Estate Trust este o companie tip holding, cu activitate în sectorul imobiliar, fondată în martie 2021 de un grup de antreprenori români cu experienţă în real estate şi piaţa de capital. Din 29 august 2022, Meta Estate Trust este listată la Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO. Începând cu data de 20 martie 2023, acţiunea MET este inclusă în indicele BETAeRO. Compania a investit de la înfiinţare în 37 de proiecte imobiliare, acţionând ca partener al dezvoltatorilor imobiliari prin participarea la capital, precum şi prin achiziţii de locuinţe în proiecte rezidenţiale în faze incipiente ale construcţiei, în Bucureşti şi în marile oraşe.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA