Maspex își relochează sediul în proiectul Globalworth Campus

Alex Moldovan

, Real News

Grupul imobiliar Globalworth a anunțat găzduirea sediului Maspex România în Globalworth Campus A, începând cu toamna anului 2023. Maspex este cel mai mare investitor polonez din România în sectorul alimentar și de băuturi, unde și-a început activitatea în 1996.

Cu 27 de ani de experiență pe piața românească și cu un vast portofoliu de produse, Maspex România este unul dintre cei mai cunoscuți producători din țară pentru categoriile de sucuri, băuturi tip nectar și băuturi răcoritoare, produse instant, snack-uri și apă minerală naturală. Compania deține mărci cunoscute și apreciate pe piață, cum ar fi: Tymbark, Bucovina, Tedi, La Festa, Salatini, Ciao, Figo, Alcalia, Arnos, Vălenii de Munte, Zubrowka.

Linia de servicii de fit-out oferite de cel mai mare proprietar de birouri din România acoperă până în prezent mai mult de 260.000 mp de spații amenajate în toate clădirile Globalworth din portofoliul românesc și încă 30.000 mp în lucru.

„Sărbătorim multiculturalismul în fiecare zi în comunitatea noastră, dar de această dată întâmpinăm tradiția în clădirile din România. Suntem bucuroși că Maspex România, producătorul apelor minerale Bucovina, a ales să își desfășoare operațiunile în Globalworth Campus și că putem personaliza spațiile sale de birouri în așa fel încât să satisfacă toate nevoile actuale ale echipei” , a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing al Globalworth România.

„Datorită multitudinii de mărci, dar și a activităților asociate cu acestea, Maspex România este într-o continuă dinamică pozitivă, astfel încât încercăm să adaptăm ritmul companiei în funcție de acestea. De aceea schimbarea locației pentru birourile companiei noastre vine ca o consecință naturală și ca o măsură necesară. Așteptăm cu nerăbdare să folosim noile spații care suntem siguri că vor fi mediul adecvat pentru a ne implementa planurile și obiectivele de afaceri”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO al Maspex România, Bulgaria & Hungary Business Unit.

Complexul Globalworth Campus este un proiect important de birouri din portofoliul Globalworth și oferă chiriașilor spații axate pe durabilitate și design avangardist, încurajând inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul beneficiază de cele mai înalte standarde de eficiență energetică: în prezent este certificat BREEAM Excellent. Toate clădirile operabile din portofoliul Globalworth din România au certificate verzi sustenabile, demonstrând angajamentul companiei de a oferi partenerilor spații de înaltă calitate și prietenoase cu mediul înconjurător.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA