Noi corpuri de iluminat cu LED care funcționează în orice moment al anului

Alex Moldovan

, Real News

Signify, liderul mondial în domeniul iluminatului, oferă noi lămpi de exterior Philips LED, eficiente din punct de vedere energetic, concepute pentru a funcționa în condiții meteorologice variabile, răspunzând în același timp necesității de a reduce consumul de energie.

Luminile de exterior cu LED Philips sunt concepute pentru a funcționa în orice condiții meteorologice, astfel încât, fie că aveți grădina acoperită cu zăpadă sau scăldată în razele puternice ale soarelui, vă puteți bucura de spațiul experior pe tot parcursul anului. Luminile solare își mențin luminozitatea chiar și în timpul iernii. Indiferent dacă cerul este mohorât sau însorit, luminile sunt construite pentru a rezista la temperaturi extreme de până la -20°C și de peste 40°C. Ele rezistă la expunerea ridicată la soare și la razele UV, precum și la ploi torențiale sau la o umiditate atmosferică de până la 85%, fără a duce la coroziune sau .

Luminile de perete, piedestalurile și stâlpii Philips LED UltraEfficient Arbour oferă o lumină albă caldă pentru spațiul exterior pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. În comparație cu luminile LED standard, acestea economisesc cu 50% mai multă energie datorită LED-urilor de clasă .

Aplicele și piedestalurile Philips LED UltraEfficient Solar Tyla sunt alimentate cu energie solară și oferă două niveluri de luminozitate care pot fi activate automat de către senzorul încorporat. Modul de conservare a energiei poate fi utilizat astfel încât luminile să se activeze doar atunci când este detectată mișcare. Luminile Solar Tyla UltraEfficient nu necesită energie externă datorită tehnologiei solare încorporate. Cu o cantitate potrivită de lumină, acestea pot dura de până la 500% mai .

Sistemul Philips LED GardenLink de joasă tensiune este format din spoturi, piedestaluri și accesorii care oferă o lumină puternică pentru a pune accent acolo unde îți dorești și sunt proiectate să reziste la . Funcția simplă de configurare facilitează instalarea luminilor în câteva secunde, oriunde este nevoie. În plus, senzorul Dusk-to-Dawn oferă un control cu temporizator cu patru moduri, care poate fi utilizat pentru a aprinde sau stinge automat lumina în anumite momente ale zilei.

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA