O nouă soluție de monitorizare a casei printr-un sistem inteligent de siguranță și iluminat 

Alex Moldovan

, Real News

Signify lansează o soluție unică de monitorizare a casei pentru a completa portofoliul sistemului său de iluminat inteligent WiZ, care permite integrarea facilă a iluminatului și securității într-un mod simplu, inteligent și sigur.

WiZ continuă să îmbunătățească confortul zilnic cu lumini care simulează prezența și declanșează alarme luminoase, o cameră cu vedere pe timp de noapte și tehnologia de detectare a mișcării SpaceSence. Prin combinarea iluminatului și securității, această nouă soluție inteligentă ajută utilizatorii să se simtă în siguranță și în deplin confort în propriile case.

WiZ deblochează funcționalitățile de monitorizare a casei prin sistemul său inteligent de iluminat, pornind de la prezența deja existentă a luminilor în întreaga locuință, reprezentând astfel una dintre cele mai eficiente modalități de a-i îndepărta pe potențialii intruși. Dorind să creeze o experință fluidă pentru utilizatori, aplicația WiZ a fost optimizată cu funcții intuitive, precum Rutinele de Monitorizare, cu funcții personalizabile, care permit controlul iluminatului și monitorizarea casei print-un singur click, direct din aplicație. Tot ce trebuie să faci este să selectezi rutina dorită pentru a anunța sistemul WiZ că locuința rămâne goală și pentru a fi activat setul dorit de funcții care vor asigura securitatea casei.

Aplicația WiZ poate acum să trimită notificări direct pe telefonul mobil în cazul unor activități neașteptate în locuință. Cu tehnologia de detectare a mișcării SpaceSense, fiecare lumină WiZ compatibilă devine un senzor de mișcare care detectează orice prezență în zona de acoperire. Tehnologia premiată face ca ecosistemul inteligent WiZ să fie printre cele mai complete și, combinată cu noua cameră WiZ Indoor, creează un sistem ce oferă o acoperire totală pentru întreaga casă. Utilizatorii pot activa monitorizarea WiZ pentru întreaga casă sau doar în anumite zone și o pot dezactiva rapid când este necesar. De asemenea, luminile WiZ pot fi setate și customizate astfel încât să se aprindă și să se stingă automat, imitând prezența cuiva în casă.

Un alt element important în noua soluție de monitorizare de la distanță este Camera WiZ Indoor, care permite un control complet și în timp real al locuinței prin detectarea și notificarea utilizatorului în cazul prezenței mișcării sau sunetelor suspecte. Camera de supraveghere este echipată cu vedere pe timp de noapte, utilizând infraroșu pentru a lumina spațiul, astfel încât să nu se piardă detalii. Camera poate detecta, de asemenea, orice zgomot puternic și trimite notificări atunci când, de exemplu, se aude spargerea unei ferestre sau atunci când se declanșează sunete de alarmă de incendiu sau fum.

WiZ va oferi și un serviciu optional de abonament care permite deblocarea unor funcții suplimentare cum ar fi posibilitatea de a stoca media din camera WiZ Indoor in cloud până la 30 de zile, definirea zonelor de detectarea a mișcarii și/sau zonele de siguranță din arealele selectate sau pentru a începe înregistrarea manual în timp ce camera WiZ rulează.

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA