Alezzi inaugurează complexul Infinity Resort&SPA din Constanța

Dezvoltatorul imobiliar local Alezzi a inagurat la finalul lunii mai noul său complex de tip aparthotel Infinity Resort&SPA, localizat în Mamaia Nord.

Ansamblul are peste 400 de unități rezidențiale, inclusiv studio-uri și apartamente cu 2 și 3 camere. Proiectul se adresează în principal investitorilor care achiziționează unul sau mai multe apartamente cu scopul închirierii către turiști. Partea de facilități din Alezzi Infinity Resort&SPA este extinsă și cuprinde printre altele o zonă pentru practicarea sportului pe acoperiș, infinity pool cu terasă amenajată, loc de joacă pentru copii și un restaurant cu terasă exterioară.

Prețurile pentru un studio în proiect pornesc de la 92.900 de euro plus TVA și pot depăși 200.000 de euro pentru un apartament de trei camere.

Prezentă la evenimentul de inaugurare, Raluca Perifan, co-fondatoarea Alezzi, a descris modul în care toată echipa dezvoltatorului s-a implicat activ în finalizarea ansamblului. Aceasta a precizat că în continuare, compania se concentrează pe dezvoltarea noului proiect rezidențial Alezzi Towers, care este ridicat tot în zona Mamaia Nord.

Compania mare are în dezvoltare și proiectul Alezzi Odyssey, care va include patru blocuri cu 579 de apartamente în Mamaia Nord.

Grupul Alezzi este activ pe piața imobiliară constănțeană de aproximativ 30 de ani și are în portofoliu proiecte precum NorD10, Alezzi Beach Resort și Summerland Mamaia.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA