Sennder închiriază birouri în One Cotroceni Park

Alex Moldovan

, Real News

One United Properties anunță că Sennder, liderul pieței digitale de transport de marfă din Europa, a ales în urma consultanței CBRE clădirea de birouri One Cotroceni Park pentru a gazdui noul birou local, ca parte a strategiei de consolidare a poziției în România.

Cu 11 birouri în toată Europa, Sennder continuă să-și extindă prezența pe piețele relevante din punct de vedere strategic. Biroul relocat din București dupa intrarea pe piața din România în primăvara anului 2022 se adaugă planului de creștere a companiei în Europa Centrală și de Est, alăturându-se birourilor existente în Polonia și Marea Baltică.

Sennder, o companie germană de dezvoltare tehnologică fondată în 2015 și evaluată la peste 1 miliard de dolari, inovează în segmentul logisticii destinate transportului rutier de marfă într-un mod similar cu cel pe care faimoasele platforme de ride-sharing l-au consacrat, oferind companiilor expeditoare de mari dimensiuni acces la o flotă conectată ce cuprinde mii de camioane.

„Echipa Sennder din România continuă să crească ca un răspuns la faptul că digitalizarea devine crucială pentru toți jucătorii din logistica transportului rutier de marfă. Noul nostru birou, situat în One Cotroceni Park, este un pas firesc în evoluția noastră. Un birou central situat lângă metrou, dar și aproape de universități este un avantaj foarte important pentru a construi un ecosistem productiv.”, a declarat Bogdan Gabriel Steliean, General Manager sennder Romania.

One Cotroceni Park dezvoltat de One United Properties se conturează a fi un adevărat oraș în oraș, având ca scop reînnoirea întregii zone, oferind spații moderne rezidențiale și de birouri, precum și o zonă comercială care va permite accesul la o gamă largă de servicii. 

„Sennder este o companie de tehnologie cu un imens potențial de dezvoltare, dar este și una dintre companiile care au înțeles cât de importantă este adaptarea spațiului de lucru la noile nevoi ale angajaților. Aproximativ 88% din spațiile de birouri și comerciale din Faza 1 a proiectului nostru de dezvoltare sunt acum închiriate, iar acest lucru arată că multe companii sunt acum dispuse să investească în birouri moderne certificate, în locații bune, cu o multitudine de facilități pentru echipele lor”, a adăugat Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Cererea de spații de birouri în București, dar și în orașele din regiune, este de departe dominată de companiile IT, sectorul reprezentând 48% din totalul activității de leasing în ultimii 5 ani, potrivit celor mai recente date CBRE.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA