Vlad Stanislav este noul Managing Director al JLL în România

Alex Moldovan

, Real Market

Compania de consultanță imobiliară JLL a anunțat numirea lui Vlad Stanislav în funcția de Managing Director al JLL în România. El va prelua rolul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcție în ultimii 7 ani.

Cu o experiență de peste 22 de ani în management, Vlad Stanislav a preluat și a condus cu succes mai multe companii în poziția de lider de piață. S-a concentrat pe construirea și consolidarea unor echipelor profesioniste și pe dezvoltarea unor strategii de creștere eficiente. Vlad s-a alăturat JLL în ianuarie 2022 în calitate de Managing Director al Tetris Design & Build și preia acum un rol mai amplu în cadrul firmei.

Este absolvent al Universității “Transilvania” din Brașov și a studiat Managementul Strategic la German Graduate School of Management & Law din Heilbronn, Germania.

“Sunt încântat să preiau rolul Silvianei și aștept cu nerăbdare să lucrez alături de o echipă matură, lider de piață. Sunt pasionat de ceea ce fac și am ambiția de a o face din ce în ce mai bine și, alături de echipă, putem realiza lucruri mărețe pentru clienții noștri, pentru oameni și pentru business-ul nostru. Succesul nu este doar o chestiune de noroc sau de coincidență. Cu o planificare corectă, o echipă responsabilă și o cultură organizațională puternică, ne putem transforma obiectivele în realitate”, a declarat Vlad Stanislav.

“A fost o onoare pentru mine să fiu Managing Director al JLL în România în ultimii 7 ani. A fost o călătorie extraordinară și sunt mândră că am făcut parte din această echipă și că am putut lucra cu clienții și partenerii noștri. Vlad aduce o energie reînnoită și o strategie ambițioasă. Sub conducerea sa, sunt convinsă că atât echipa, cât și clienții vor fi deserviți impecabil”, a declarat Silviana Petre-Badea.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA