British Council deschide un nou centru în City Gate South Tower, asistat de CBRE

Alex Moldovan

, Real News

GTC România, una dintre cele mai importante companii de real estate din Europa Centrală și de Est, anunță semnarea unui contract pe termen lung cu British Council, pentru deschiderea unui centru educațional în City Gate South Tower.

Cu o suprafață de peste 430 de metri pătrați, acesta este primul astfel de centru din noua strategie a British Council privind prezența sa în România. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară CBRE, lider global pe piaţa de servicii comerciale şi investiţii în real estate.

„British Council este un chiriaș apreciat în City Gate South Tower și suntem încântați să îi urăm bun venit. Decizia de a stabili un centru educațional în City Gate demonstrează de altfel încrederea în capacitatea GTC România de a oferi soluții imobiliare de top. Facilitățile noastre de ultimă generație și angajamentul față de excelență ne-au permis să atragem unele dintre cele mai importante companii și organizatii din diferite domenii”, a declarat Ziv Gigi, Director Executiv al GTC pentru Europa de Sud-Est.

„La British Council, ne angajăm să facilităm accesul membrilor noștri la serviciile pe care le oferim. Infrastructura, facilitățile și amplasarea strategică a City Gate South Tower, susținute de conexiuni excelente la rețeaua rutieră și de transport în comun, au făcut ca această clădire să devină o alegere optimă pentru noi atunci când am analizat unde să ne extindem prezența”, a declarat Christopher Holmes, Director Teaching, British Council.

Complexul City Gate are în apropiere trei hoteluri importante, diverse opțiuni de retail, cum ar fi restaurante, magazine alimentare, sală de sport și un centru medical. De asemenea, se află la 15 minute de principalul aeroport din București – Henri Coandă.

Complexul City Gate are o suprafață totală închiriabilă de 47.700 mp și este format din două clădiri turn (parter + 18 etaje), situate în zona Piața Presei Libere. Certificarea LEED GOLD a ambelor turnuri atestă devotamentul GTC pentru creșterea durabilă, construcția etică și managementul activelor. Anul trecut, complexul a trecut printr-un proces de renovare amănunțit în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro. Clădirile au beneficiat de îmbunătățiri atât în interior, cât și în exterior, cu modernizarea zonelor principale de recepție, și diferitelor structuri și facilități ale clădirilor.

Promovând oportunitățile educaționale și înțelegerea interculturală, cu peste 10.000 de studenți în ultimii 2 ani, British Council va continua să-și dezvolte strategia actuală pentru a se implica mai mult în relația cu studenții săi de toate vârstele. Asistat tot de CBRE, British Council va deschide un al doilea centru de predare în Sectorul 6, într-o altă locație care este foarte bine conectată la infrastructura orașului. Cele două noi centre își vor deschide porțile în toamna acestui an.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA