MEDCITY a semnat un parteneriat cu Iulius pentru un proiect în Palas Campus

Alex Moldovan

, Real News

Grupul IULIUS a semnat un parteneriat cu MEDCITY, singurul dezvoltator din Sud-Estul Europei de clădiri dedicate domeniului sănătății, pentru crearea unui centru medical care va aduce pacienților din Iaşi și din regiunea Moldovei servicii medicale inovatoare, la cele mai înalte standarde.

Proiectul dezvoltat în urma acestuia este localizat în cadrul celei mai mari clădiri de birouri din România, Palas Campus, care va fi inaugurată în această primăvară. Cel mai recent proiect al companiei IULIUS, Palas Campus, care se inaugurează primăvara aceasta la Iași, în proximitatea ansamblului mixed-use Palas, găzduiește, pe lângă cele 13 companii multinaționale din domeniile IT&Automotive, și spații de retail, dar și diverse servicii necesare zilnic angajaților și locuitorilor din zonă. Astfel, IULIUS a semnat un parteneriat cu dezvoltatorul de clădiri medicale MEDCITY, care va găzdui în cadrul Palas Campus o clinică ale cărei servicii vor fi asigurate de operatorul Emerald.

Este vorba despre un centru medical ambulatoriu integrat, ce își propune să ofere pacienților cel mai prompt și corect diagnostic din spectrul afecțiunilor cardiovasculare, neurologice și oncologie, cu accent pe diagnosticul afecțiunilor rare, bolilor genetice și congenitale, cu sprijinul departamentelor de imagistică (CT/RM) și altor tehnologii și dispozitive medicale inovative.

„Ne bucurăm de extinderea portofoliului MEDCITY în Iași, centrul economic al zonei de Nord-Est a țării, unde inaugurăm cea de a zecea locație din portofoliul nostru în România. Ne încântă și faptul că acestă dezvoltare este localizată în Palas Campus, deoarece cunoaștem standardele de înaltă calitate oferite de proiectele IULIUS. Mai mult decât atât, conformitatea și siguranța reprezintă o prioritate pentru MEDCITY și putem spune că împărtășim aceleași principii și valori cu IULIUS. Considerăm că această colaborare este menită să fie de succes și planificăm să extindem parteneriatul în viitor, pentru că printr-o astfel de sinergie se pot crea proiecte inovative cu mare impact social”, a spus Alexandros Diamantis, Managing Director MEDCITY.

Iaşul este al zecelea oraș în care ajunge MEDCITY, iar planul pentru următorea perioadă este dezvoltarea unor noi proiecte în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și Craiova.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA