Turri & Monica Armani au lansat colecţia Roma, disponibilă prin Osea Interiors

(A) Roma este noua colecție-capsulă născută din colaborarea între Turri și Monica Armani. Colecția realizează un echilibru ideal între estetică, inovație, tehnologie și tradiție. Roma reprezintă codul stilistic al doamnei Armani și execuția bine pusă la punct a companiei Turri.

„Liniile drepte și cele rotunde se urmăresc reciproc, conectându-se pentru a crea obiecte unice, născute din îmbinarea memoriei istorice și a contemporaneității” – Monica Armani.

Consolele sunt personajele principale ale colecției. Acestea îmbină funcționalitatea și estetica într-un echilibru de forme arcuite și texturi liniare, completând perfect designul interior. Versatilitatea este exprimată prin opțiunile de personalizare și prin utilizarea lor ca elemente fie în centrul camerei, fie aliniate de-a lungul pereților.

Roma dining Paris 1 2022 HR copy 978x1024 - Turri & Monica Armani au lansat colecţia Roma, disponibilă prin Osea Interiors

Blaturile etajerei, realizate din lemn lăcuit lucios de o singură culoare, sunt dispuse vertical pe spătar, împreună cu panouri căptușite ce pot fi tapițate în piele și apoi brodate. Structura metalică verticală a etajerei este disponibilă în două tipuri de finisaje.

În zona de dormit a colecției Roma, patul joacă un rol fundamental. Acesta este realizat cu o structură în formă de aripă și poate fi complet acoperit fie cu țesătură, fie cu piele, atât pentru tăblie, cât și pentru cadru. Aripile laterale pot fi brodate în stilul caracteristic al colecției.

Roma dining Miami 4 2022 HR copy 830x1024 - Turri & Monica Armani au lansat colecţia Roma, disponibilă prin Osea Interiors

Născută din intuiția lui Pietro Turri, compania Turri a fost fondată în anul 1925 și, în mai puțin de o jumătate de secol, a devenit lider în domeniul mobilierului de interior. Succesul său în creștere se bazează pe poziționarea precisă pe piață.

Turri propune mobilier clasic și modern, o tradiție și o filozofie. Fiecare element de mobilier produs, de la prima comodă din 1925 și până la producția de astăzi, poate fi rezumat în trei concepte simple: originalitate, autenticitate și unicitate.

Roma dining Miami 10 2022 HR copy 830x1024 - Turri & Monica Armani au lansat colecţia Roma, disponibilă prin Osea Interiors

Echipa Osea Interiors – distribuitor autorizat Turri în România – este mereu pregătită să creeze împreună cu clienții povestea spațiului lor, oferind atât consultanță specializată pentru alegerea materialelor ideale, cât și consiliere în amenajarea interioară.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție atât online pe www.oseainteriors.com, prin e-mail la office@oseainteriors.com sau telefonic la numărul 0744 130 255, cât și fizic în showroomurile din București și Cluj-Napoca.

Roma dining Miami 5 2022 HR copy 922x1024 - Turri & Monica Armani au lansat colecţia Roma, disponibilă prin Osea Interiors

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA