Pedro Construct finalizează prima clădire de birouri în București

Alex Moldovan

, Real News

Investiția de 18 milioane de euro aduce în Capitală o clădire construită pe 9 niveluri, care beneficiază de spații comerciale la parter, iar la etaje de spații de birouri pentru închiriat și vânzare, însumând peste 9.500 de metri pătrați construiți. De asemenea, clădirea dispune de acces la 90 locuri de parcare supraterane și subterane.

Amplasat în partea de Centru–Vest a Bucureștiului, în zona Politehnica–Lujerului, Politehnica Business Tower beneficiază de o panoramă extinsă pe o rază de câteva sute de metri.

„Geometria clădirii și suprafețele etajelor oferă o compartimentare flexibilă, astfel încât fiecare etaj să poată acomoda până la 4 chiriași. Strategia de închiriere ia în calcul și găzduirea în clădire a unor servicii adiacente, foarte importante pentru zonă și pentru proiect: restaurant, clinică medicală, bancă, farmacie, spălătorie ecologică”, spune Petre Niculae, fondator Pedro Construct.

Accesul auto este unul facil, iar localizarea în apropierea celor 2 stații de metrou Politehnica și Lujerului, precum și proximitatea față de stațiile de autobuz fac din noua clădire de birouri un spațiu potrivit pentru afacerile care pun accent pe condițiile și accesibilitatea oferite angajaților. De asemenea, în vecinătate sunt trei mari centre comerciale (Plaza Romania, Afi Palace Cotroceni, Cora Lujerului) și Universitatea Politehnica.

Procesul de închiriere al imobilului este coordonat de compania internațională Avison Young, prezentă pe piața din România din 2017.

„Zona de Centru-Vest a devenit cea mai importantă zonă de afaceri, atât din punct de vedere al stocului de spații moderne cât și a activității de închiriere”, a subliniat Otilia Bordei, head of Office Agency la Avison Young România.

Clădirea oferă și oportunitatea de închiriere și/sau vânzare pentru spații de co-working, fiind ușor de compartimentat pentru viitorii clienți.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA