Transilvania Construcții cumpără un parc industrial în Arad

Dezvoltatorul industrial local Transilvania Construcții a cumpărat un parc industrial în Arad de la Comalim într-o tranzacție evaluată la 3,5 milioane de euro. Proprietatea include două hale, spații de depozitare și clădiri administrative cu o suprafață închiriabilă de peste 16.000 de metri pătrați, care vor fi modernizate de către noul proprietar.

Parcul industrial oferă acces spre Drumul European E68, ce leagă Arad de Nădlac, și se află în apropiere de Autostrada A1.

„Proprietatea achiziționată este localizată strategic, in-city în orașul Arad cu acces auto și cale ferată și deservește peste 30 de chiriași, care activează în diverse domenii de activitate”, a spus Andrei Timofte, Director General al Transilvania Construcții.

Tranzacția a fost intermediată de către firma de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate.

Ionuț Stan, associate director în cadrul Crosspoint Real Estate, a precizat Arad este o mare zonă cu potențial pentru industria logistică, alături de Timișoara și Oradea în partea vestică a țării.

Transilvania Construcții are un portofoliu de proprietăți industriale și comerciale care acoperă peste 250.000 de metri pătrați.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA