ESRI închiriază birouri în Globalworth Campus A

Ovidiu Posirca

, Real News

ESRI Romania, furnizor de sisteme informaționale geografice, a închiriat un spațiu de birouri de 540 de metri pătrați în cadrul proiectului Globalworth Campus A din București.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de către firma de consultanță imobiliară CBRE Romania.

„Spațiul oferit de Globalworth este locul perfect pentru a ne extinde operațiunile și a servi mai bine utilizatorii noștri, atât aici, în România, cât și în întreaga Europă. Așteptăm cu nerăbdare o colaborare fructuoasă și îndelungată”, a explicat Alexandru Vasile, Director General al ESRI Romania.

Complexul Globalworth Campus are o suprafață închiriabilă totală de 90.500 de metri pătrați și se află în zona de nord a Capitalei. Cele trei clădiri au fost livrate în intervalul 2017-2019.

„Ne bucurăm că am identificat spațiul de birou optim pentru ESRI, o companie a cărei tehnologie o folosim și în instrumentul nostru digital Location Intelligence. Mixul ideal oferit de clădirea de birouri Globalworth Campus A a facilitat alegerea și decizia și sunt convinsă că va contribui foarte mult la succesul ESRI în România”, a completat Ileana Mitrache, senior consultant Advisory & Transaction Services | Office, CBRE Romania.

Globalworth avea un portofoliu imobiliar evaluat la 3,2 miliarde de euro în primil semestru al anului trecut. Grupul este cel mai mare proprietar de birouri din România și are în plan extinderea pe segmentul industrial.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA