Expoziția „Green is the new gold”, în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2022

Real Estate Magazine a decis ca anul acesta să dea o voce și comunității de arhitecți și designeri de interior care realizează proiecte cu elemente de sustenabilitate.

Sub conceptul „Green is the new gold”, arhitecții și designerii de interior sunt invitați să-și expună proiecte/lucrări implementate în perioada 2020-2022 în cadrul unei expoziții unice găzduite la Biavati Events, locația în care va fi organizată Gala Premiilor Real Estate Magazine 2022.

Fiecare participat la expoziție va avea alocată o suprafață de 2 mp, unde vor putea să-și expună lucrările în format de machetă/imagini. Spațiul dedicat pentru expoziție va putea fi vizitat de toți participanții la eveniment, inclusiv investitori, dezvoltatori și furnizori.

Totodată, în Gala Premiilor Real Estate 2022 va exista o categorie jurizată pentru „Studioul de arhitectură/design interior” al anului.

Participarea la expoziție este gratuită, fiind necesară în primă fază trimiterea unui e-mail de confirmare la adresa gala [@] realestatemagazine.ro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA