Proiectul imobiliar Vernis Sunrise Villas, dezvoltat în Corbeanca, premiat în 2021

(A) Vernis Sunrise Villas, proiectul imobiliar-debut al Delta Studio, a primit distincția în Marketing, Design și Rezidențiale în cadrul Anualei de Arhitectură 2021, premiul Award Winner European Property Awards 2021-2022 –  la secțiunea Residential Development Romania și RIDA 2021 în cadrul Celor mai Bune Selecții Rezidențiale din 2021.

Cele trei premii primite în 2021 sunt dedicate efortului depus de echipa de arhitecți, din cadrul Delta Studio Design, în cadrul proiectului imobiliar din Corbeanca.

COMMON AREA copy 1024x576 - Proiectul imobiliar Vernis Sunrise Villas, dezvoltat în Corbeanca, premiat în 2021

„Ne mândrim cu cele trei premii câștigate pentru proiectul-debut Vernis Sunrise Villas și suntem încrezători în capacitatea colegilor noștri din DSD – Delta Studio Design și Delta Studio Properties.  Segmentul companiei noastre, smart luxury, este corelat cu piața rezidențială, în creștere și pentru 2022. Mărirea plafonului de până la 700.000 lei (aprox. 140.000 euro), pentru care se acordă TVA de 5%, de la data de 1 ianuarie, a impulsionat cererea pe această zonă. În plus, capacitatea noastră de a integra 100% realizarea interioarelor, prin biroul de arhitectură Delta Studio Design, în așa fel încât să ne asumăm responsabilitatea întregului proiect, este un diferețiator puternic, apreciat de majoritatea clienților din acest segment”, a precizat Dragoș Bonea, general manager Delta Studio.

DeltaZL28 copy 1024x706 - Proiectul imobiliar Vernis Sunrise Villas, dezvoltat în Corbeanca, premiat în 2021

Vernis Sunrise Villas este un proiect imobiliar al Delta Studio Properties, format dintr-un ansamblu de 25 case premium, construite în sistem “gated community”, în Corbeanca,IF. Valoarea investiției a fost de aproximativ 4 milioane euro + TVA, iar termenul de finalizare al acestora este la jumătatea anului 2022. Până în acest moment, Delta Studio Properties a semnat precontracte, pentru 11 proprietăți din complexul Vernis Sunrise Villas.
Complexul imobiliar este dezvoltat într-o zonă premium din Corbeanca, Ilfov, localizată în proximitatea Capitalei. Localitatea Corbeanca s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, având astăzi o infrastructură foarte bine conturată și posibilitatea de acces facil în puncte de interes ale Capitalei și împrejurimilor. Primăria localității continuă acțiunile de dezvoltare zonale, urmărind ca în câțiva ani să facă posibilă intersecția străzii pe care este localizat complexul cu autostrada DN1.

Drona copy 1024x576 - Proiectul imobiliar Vernis Sunrise Villas, dezvoltat în Corbeanca, premiat în 2021

Acces copy 1024x576 - Proiectul imobiliar Vernis Sunrise Villas, dezvoltat în Corbeanca, premiat în 2021

„Vernis Sunrise Villas a fost gândit ca o micro comunitate de 25 de case individuale cuplate, care îți oferă tot ce ai nevoie în incinta complexului. Fiecare casă, în valoare de 175.000 euro + TVA, are o suprafață construită și desfășurată pe 150 m². Conceptul architectural a fost gândit intr-o manieră holistică, luând în calcul toate detaliile care alcătuiesc experiența de locuire”, potrivit lui Bonea.

În ultimii doi ani ne-am concentrat atât pe dezvoltarea nișei arhitecturii de interior, prin configurarea fluentă a biroului DSD – Delta Studio Design, cât și pe lansarea în sfera imobiliară a primului nostru proiect, din Corbeanca.

„Piața de real-estate are acum la bază cerințele unui public mult mai documentat, mai informat, mai curajos, dar în același timp, mai sceptic. Indiferent că vorbim despre zona de retail, industrială, de birouri sau de case, în ultimii 10 ani, sectorul imobiliar a crescut și chiar s-a dublat pe unele zone. Cumpărătorul este foarte atent, atât la detaliile construcției, cât și la calitatea finisajelor, pentru noua locuință, iar acest lucru ridică standardele pe piața de real-estate și (strâns legat) pe zona de amenajare & design de interior”, a mai spus Bonea.

Din unghi spre casa copy 1024x576 - Proiectul imobiliar Vernis Sunrise Villas, dezvoltat în Corbeanca, premiat în 2021

Compania Delta Studio a cunoscut o dezvoltare la nivel național, încă din anul 1996. Prin Delta Studio Properties, Vernis Sunrise Villas și DSD – Delta Studio Design, compania și-a propus să integreze toate componentele unui proiect de amenajare. Prin automatizarea și eficientizarea proceselor de lucru, Delta Studio a reușit maximizarea rezultatelor proiectului și optimizarea bugetul de investiție al beneficiarilor. În fiecare lucrare proiectată, calitatea produselor și consistența conceptului sunt garantate de companie printr-o ofertă de soluții de design, care se bazează, atât pe o selecție atentă a produselor din portofoliu, cât și pe profesionalismul arhitecților interni.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA