Electroputere Mall, extindere de 6 milioane de euro

Proiectul Electroputere Mall din Craiova va fi extins cu noi spații de retail și de restaurante în urma unei investiții de 6 milioane de euro.

Grupul francez Catinvest, proprietarul centrului comercial, spune că vor fi adăugate noi spații comerciale pe o suprafață totală de 5.500 de metri pătrați.

În paralel, compania se pregătește de livrarea unei clădiri de birouri și retail în complex. Vor mai fi adăugați 9.000 mp de spații de retail și 16.000 mp de birouri pe baza unei investiții de 39 de milioane de euro.

„A doua etapă a proiectului de extindere a clădirii noastre cu utilizare mixtă de 25.000 de metri pătrați va fi finalizată în câteva săptămâni. Zona de retail a acestui proiect este deja închiriată în proporție de 92%. Prin urmare, este momentul perfect pentru a începe procesul de construcție a acestui nou proiect de extindere și este cu adevărat interesant să vezi spațiile comerciale și de birouri ale Electroputere Parc crescând în fiecare an”, a precizat Bertrand Catteau, Președintele Catinvest Group.

În total, grupul are o finanțare de 58,5 milioane de euro pentru proiectele din România în intervalul 2021-2022. Banii vor merge către noi lucrări de extindere ale mall-ului din Craiova și dezvoltarea de noi magazine și spații de lucru.

Catinvest are un portfoliu de peste 500.000 mp în Franța și Europa de Est, din care 92.000 mp sunt în România. Compania mai deține centre comerciale în București și Constanța.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply