River Development închiriază 1.000 mp în Sema Parc către Maison Mories

Dezvoltatorul imobiliar River Development a închiriat 1.000 de metri pătrați către MAISON MORIES, operatorul brutăriilor artizanale ”Pain Plaisir”, în cadrul Sema Parc.

Spațiul este adecvat activității de mică producție. Clădirea dispune de toate utilitățile necesare și este foarte bine conectată la infrastructura și facilitățile prezente în proiect.

„Sema Parc este un spațiu generos, adaptabil tuturor afacerilor, fie că vorbim despre companii de top ce operează în clădiri de clasă A, fie că vorbim despre companii mici de producție, logistică sau cu activități de mai mici dimensiuni, care au nevoi diferite”, a declarat Tina Vîrlan, leasing manager la River Development.
 
River Development dezvoltă proiectele imobiliare Sema Parc (amplasat pe Splaiul Independenței – circa 1.000.000 mp suprafața total desfășurată) și The Light (amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, circa 150.000 mp suprafața total construită), ambele aflate în zona central vestică a capitalei și în diferite stadii de dezvoltare.
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply