Penthouse spectaculos cu piscină exterioară, la vânzare în New York cu 50 de milioane de dolari

Un penthouse din cartierul exclusivist Manhattan, New York, este disponibil la vânzare pentru un preț de 49,9 milioane de dolari. Apartamentul este unul dintre cele mai scumpe scoase la vânzare de la debutul pandemiei în primăvara anului 2020.

Apartamentul are suprafață mare, ideală pentru compartimentare cu cinci camere. Deasupra penthouse-ului se găsește o piscină privată cu priveliște la 360 de grade asupra Statuii Libertății, Empire State Building, dar și spre râul Hudson.

Vânzătorul proprietății este David Weinreb, fondatorul unui dezvoltator imobiliar. Antreprenorul a cumpărat apartamentul în 2017 la un preț de 38 de milioane de dolari. Weinreb vine locuința fără finisaje și mobilier, oferind oportunitatea noului proprietar să o amenajeze cum dorește.

Penthouse-ul se află într-o clădire care pune la dispoziție facilități rezidenților printre care se află un centru de fitness, un lounge, o sală de yoga și un loc de joacă pentru copii.

Segmentul rezidențial de lux din Manhattan a scăzut din cauza pandemiei. În 2020, vânzările de locuințe luxoase s-au diminuat cu mai bine de 20%, potrivit unui raport al Douglas Elliman, citat de wsj.com.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply