Schüco VentoFrame Asonic, soluția inovatoare pentru ventilare și protecție fonică eficientă

Alukönigstahl Romania anunță lansarea Schüco VentoFrame Asonic, sistemul de ventilație care combină aportul natural de aer proaspăt cu un grad mare de confort acustic. Cu integrare facilă în zona ferestrelor, apartul poate fi utilizat într-o varietate de moduri în clădiri noi și renovări, în clădiri rezidențiale și comerciale.

Sistemul este proiectat special pentru ferestre Schüco din aluminiu, și iese în evidență datorită montajului etanș realizat cu materiale fonoizolante. O clapă cu autoreglare integrată controlează admisia aerului astfel încât sa fie eliminate pierderile de energie și orice curenți de aer.

Folosind Schüco VentoFrame Asonic se obține o reducere a nivelului sonor de până la 42 dB în timp ce ventilația asigură un mediu de lucru și de viață plăcut. Aparatul este disponibil în variantele Air și Comfort.

press 05 25 2020 ventoframe asonic download3 image data - Schüco VentoFrame Asonic, soluția inovatoare pentru ventilare și protecție fonică eficientă

Sistemul VentoFrame Asonic Air, proiectat pentru ventilație încrucișată, realizează un debit de volum de până la 79 m³/h pe metru de lungime a ventilatorului. Varianta Comfort atinge o diferență de nivel sonor de până la 42 dB.

Schüco VentoFrame Asonic este produs în parteneriat cu compania Renson.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply