Portland Trust livrează J8 Office Park în vara lui 2021

Dezvoltatorul Portland Trust estimează că va finaliza noul său proiect de birouri din apropierea zonei Jiului – Expoziției, din București, în vara anului viitor.

Complexul J8 Office Park va avea o suprafață totală închiriabilă de 46.000 de metri pătrați din care 28.000 mp vor fi ocupați de producătorul de jocuri video Ubisoft. Dezvoltatorul a investit în tehnologii pentru dezinfectarea aerului proaspăt și sisteme de acces fără atingere în contextul crizei sanitare care a scăzut utilizarea birourilor în marile orașe. În ultimele luni, marile companii au promovat munca la distanță pentru a diminua riscurile la adresa sănătății angajaților.

„Folosim materiale anti-bacteriene și sisteme de ventilare a aerului la standarde medicale, pentru a ne asigura că toți angajații firmelor care vor lucra în clădirile J8 vor avea totală încredere în mediul în care își desfășoară activitatea”, a spus Iain Seller, șeful Departamentului de Construcții al Portland Trust.

Antreprenorul general al proiectului este Bog’Art, companie care în prezent lucrează la fața ansamblului cu două clădiri.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply