HAGAG finalizează proiectul de birouri H Victoriei 109

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a anunțat finalizarea lucrărilor de consolidare și reconversie a clădirii de pe Bulevardul Calea Victoriei unde a amenajat spații de birouri.

Proiectul H Victoriei 109 are o suprafață închiriabilă de 5.685 de metri pătrați, iar jumătate din spațiile de birouri au fost închiriate deja, potrivit dezvoltatorului.

„Reintroducerea în circuitul comercial a unei clădiri vechi de peste 70 de ani a fost nu doar o provocare, ci şi un efort complex. H Victoriei 109 este mai mult decât o adresă, este o destinaţie, iar eforturile comune pe care le-am întreprins alături de colaboratorii noştri pentru reconversia imobilului au avut la bază un concept versatil şi futurist, iar astfel am reuşit să transformam o clădire veche, demodată, cu o structură de rezistenţă deficitară, faţade şi spaţii interioare degradate, într-o clădire de birouri de ultimă generaţie”, a spus Yitzhak Hagag, chairman and board controller HAGAG Group.

Global Vision a fost selectat drept property manager al clădirii H Victoriei 109 care are un reigm de înălțime P+7.

Hagag Europe are un portfoliu de investiții evaluat la 200 de milioane de euro în București. Compania investește în clădiri de birouri și locuințe în centrul și nordul Capitalei.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply