HAGAG finalizează proiectul de birouri H Victoriei 109

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a anunțat finalizarea lucrărilor de consolidare și reconversie a clădirii de pe Bulevardul Calea Victoriei unde a amenajat spații de birouri.

Proiectul H Victoriei 109 are o suprafață închiriabilă de 5.685 de metri pătrați, iar jumătate din spațiile de birouri au fost închiriate deja, potrivit dezvoltatorului.

„Reintroducerea în circuitul comercial a unei clădiri vechi de peste 70 de ani a fost nu doar o provocare, ci şi un efort complex. H Victoriei 109 este mai mult decât o adresă, este o destinaţie, iar eforturile comune pe care le-am întreprins alături de colaboratorii noştri pentru reconversia imobilului au avut la bază un concept versatil şi futurist, iar astfel am reuşit să transformam o clădire veche, demodată, cu o structură de rezistenţă deficitară, faţade şi spaţii interioare degradate, într-o clădire de birouri de ultimă generaţie”, a spus Yitzhak Hagag, chairman and board controller HAGAG Group.

Global Vision a fost selectat drept property manager al clădirii H Victoriei 109 care are un reigm de înălțime P+7.

Hagag Europe are un portfoliu de investiții evaluat la 200 de milioane de euro în București. Compania investește în clădiri de birouri și locuințe în centrul și nordul Capitalei.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply