Imopedia.ro – o soluție pentru profesioniști | Webinar TNI

TNI găzduiește joi, începând cu ora 12:00, un nou webinar unde invitat special este Răzvan Muntean, general manager al Imopedia.ro. El va vorbi despre provocările actuale ale agenților imobiliari, cele mai eficiente instrumente de expunere în actualul context marcat de pandemia de COVID-19 și sprijinul oferit de Imopedia.ro și ZAI întregii comunități de profesioniști imobiliari.

Muntean are o experiență de 21 de ani în sectorul imobiliar și este fondatorul portalului Imopedia.ro, cunoscut până în anul 2008 sub numele de RUN.ro.

Din anul 2010 Imopedia.ro a lansat Ziua Agentului Imobiliar (ZAI), o serie de evenimente dedicate dezvoltării profesionale a agenților imobiliari ce oferă participanţilor numeroase oportunităţi de informare şi cunoaştere a strategiilor de colaborare, comunicare și negociere.

Portalul Imopedia.ro a fost încă de la început partener al Târgului Național Imobiliar. Parteneriatul continuă și cu următoarele ediții care vor avea loc în perioadele 2-4 octombrie 2020, 7-9 mai și respectiv 10-12 septembrie 2021.

Folosește următorul link pentru acces: CLICK AICI!

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply