Viziunea investitorului asupra oportunităților din pandemie! | Webinar TNI

TNI organizează joi, începând cu ora 12:00, un nou webinar unde invitat special este David Flusberg, fondator și ex-președinte al Adama Holding, investitor pe piața imobiliară din New York și București.

David Flusberg va vorbi despre oportunitățile de investiție pe fondul pandemiei de coronavirus.  

După ce a absolvit Universitatea Harvard în 1998 cu licență în economie, David și-a început cariera la The Boston Consulting Group, oferind consultanță strategică managerilor de top din companii prezente în clasamentul Fortune 500.

În 2004, David a co-fondat Adama și a activat ca președinte al companiei până în anul 2010. Sub conducerea lui David, Adama avea 150 de angajați în 5 țări, a construit 1.600 de apartamente în România, iar compania a fost listată pe Bursa de Valori Tel Aviv.

Începând cu 2012, David a ocupat funcția de Director de Consiliu și Investitor Independent într-o varietate de companii. În prezent, activează ca președinte și CFO al Eastern Biologix, o bio-bancă din București. El mai este co-fondator al companiei de dezvoltare imobiliară 925 Capital, care este activă din 2014 în The Bronx, New York.

Webinarul se va desfășura în limba engleză și va fi moderat de Cristina Bercea – manager PR al Târgului Național Imobiliar TNI.

Link de înregistrare: CLICK AICI!

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply