World Class cumpără Planet Swim & Gym, extinde la 38 rețeaua de cluburi health & fitness

Ovidiu Posirca

, Real News

World Class România a anunțat că va deschide cel de-al 38-lea club din România și al 29 în București, în urma achiziției clubului Planet Swim & Gym.

Fostul club Planet Swim & Gym a avut o istorie de 15 ani și toți membrii săi vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi World Class din București și din țară, până la categoria Gold (Bronze, Silver și Gold).

Kent Orrgren copy 1024x682 - World Class cumpără Planet Swim & Gym, extinde la 38 rețeaua de cluburi health & fitness

”Clubul oferă piscine interioare și exterioare, cu o zonă de relaxare, ceea ce îl face ideal pentru familii și, de asemenea, pentru momentele de wellness după orele de serviciu. Ne consolidăm rețeaua și astfel oferim mai mult membrilor noștri adăugând serviciile de health & fitness ale clubului Planet Swim & Gym. Acest club a construit în timp o comunitate puternică, având  un succes deosebit în ceea ce privește oferta de înot pentru copii și atrăgând familiile să fie active împreună. World Class Planet va fi cel de-al 38-lea club de health & fitness.  și va aduce serviciile noastre și mai aproape de casele și locurile de muncă ale românilor. În viitorul apropiat avem noi planuri de extindere a rețelei noastre în locații strategice”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Noul club se află în Voluntari-Pipera, pe strada Emil Racoviță nr. 1.

World Class are în dezvoltare încă patru cluburi de health & fitness care se vor deschide în cursul acestui an și în 2020.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply