TC Capital scoate la vânzare birouri pentru IMM-uri în zona Pipera

Compania de investiții imobiliare TC Capital a anunțat că scoate la vânzare spații de birouri cu o suprafață minimă de 200 de metri pătrați în cadrul proiectului Hyperion Towers din Pipera.

Compania va finaliza în curând amenajarea primei clădiri de birouri din Hyperion Towers, în urma unei investiții de 7 milioane de euro. Bugetul pentru modernizarea celei de-a doua clădiri este similar. În total, Hyperion Towers are o suprafață închiriabilă de 40.000 mp. Investitorul spune că procesul de modernizare al clădirilor va fi finalizat în a doua jumătate a anului viitor.

”Estimăm că aproximativ 60% dintre IMM-urile din București, în special startup-uri și firme antreprenoriale, au o nevoie acută de spații de birouri de înaltă calitate, cu dimensiuni care să poată fi adaptate nevoilor și care să aibă prețuri accesibile”, a spus Ali Capa, CEO al TC Capital.

TC Capital va oferi birouri la vânzare cu prețuri de la 720 euro/mp, ceea ce înseamnă că o companie va investi cel puțin 150.000 de euro în achiziția unui spațiu de 200 de mp. Capa spune că acesta este un produs investițional nou pentru piața imobiliară locală.

Pe lângă vânzarea de spații de birouri, Capa spune că în proiect vor putea fi închiriate birouri în sistem clasic. Printre chiriașii proiectului se numără agenția Marks și dezvoltatorul imobiliar New Point. În fiecare clădirile pot lucra până la 1.000 de angajați, potrivit reprezentanților investitorului.

Reprezentanții TC Capital mizează pe zona Pipera în contextul îmbunătățirii infrastructurii de transport și a conexiunilor cu centrul orașului.

Capa are investiții în derulare, prin intermediul TC Capital, în complexul rezidențial Cosmopolis și în compania de dezvoltare agricolă KC Argo.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply