Proprietarul Vitantis Shopping Center anunță reconversia parțială a proiectului

Ovidiu Posirca

, Real News

Revetas Capital, proprietarul Vitantis Shopping Center din București, a anunțat restructurarea proiectului comercial într-un proces care include și închiderea hipermarketului Carrefour din incintă începând cu 15 ianuarie.

Vitantis Shopping Center a fost inaugurat în septembrie 2008 și are o suprafață închiriabilă de peste 36.000 metri pătrați. Revetas a cumpărat proiectul în 2014, iar la începutul acestui an a anunțat că Vitantis va trece printr-o reconversie parțială.

Radu Boitan, directorul de investiţii al Revetas, spune că „o abordare inovativă şi proactivă este esenţială în raport cu viitorul centrului, ale cărui potenţial şi valoare pe piaţă sunt indiscutabile. Revetas se va concentra pe elaborarea unei strategii integrate de repoziţionare a proprietăţii, fapt ce nu exclude opţiunea unei reconversii”.

Anumiți retaileri printre care Praktiker, Casa Rusu și Diego vor continua să funcţioneze ca şi până acum, aspect justificat de performanţele înregistrate de către acestea, dar şi de cererea mare existentă pe piaţă pentru bunurile şi serviciile oferite, potrivit companiei.

„Revetas a explorat un portofoliu extins de oportunităţi privind restructurarea Vitantis, fiind dedicat ideii de augmentare a potenţialului acestuia, remodelarea integrală şi repoziţionarea pe piaţă fiind singurele soluţii viabile, capabile sa ofere o valoare sustenabilă pe termen lung”, a explicat Vlad Dragoescu, administratorul Vitantis SRL.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply