Homing Properties va dezvolta 140 de vile în Pipera

Alex Moldovan

, Real News

Homing Properties investește 35 de milioane de euro în construcția complexului rezidențial de vile de lux în zona de nord a Bucureștiului – Homing Village. Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 65.000 de metri pătrați, va avea 140 de vile și aproximativ 600 de locuri de parcare acoperite. 

”Homing Village vine să completeze oferta de locuințe din nordul Capitalei și lansează în piață vile de lux, de dimensiuni medii, care rămân accesibile ca preț clienților. Am combinat arhitectura și designul modern, cu facilități complete și poziționare strategică, astfel încât să ne asigurăm că viitorii locuitori vor avea la dispoziție tot ce au nevoie. Apetitul pentru locuințele din segmentul mediu-superior a rămas pe un trend ascendent și vedem o tendință tot mai mare a cumpărătorilor să se îndrepte către locuințe cu grădini. Astfel, suntem optimiști că proiectul pe care îl dezvoltăm va fi unul la mare căutare”, a declarat Tomas Manjón, co-fondator Homing Properties.  

Homing Village va beneficia de o locație strategică, cu acces direct către Bulevardul Pipera (fostul Pipera-Tunari) și Centura Bucureștiului. Complexul rezidențial de vile va fi situat la doar 10 minute de centrul orașului, în proximitatea școlilor internaționale din nordul Capitalei, cu acces facil la rețeaua de transport public, inclusiv la stațiile de metrou.  

Dezvoltatorul pune la dispoziție clienților o gamă largă de facilități, inclusiv 5 tipuri diferite de vile, de la 3 la 6 dormitoare, fiecare cu o grădină privată și o piscină opțională. Proiectul va oferi, de asemenea, spații verzi generoase, un teren multisport, un loc de joacă pentru copii, un centru de fitness și o sală de evenimente. 

Homing Village va fi construit într-un stil modern și minimalist, cu o arhitectură inovatoare, caracterizată printr-un design contemporan care îmbină calitatea și rezistența, cu interioarele spațioase și aerisite. Dezvoltatorul va pune accent pe funcționalitate, simplitate și optimizarea spațiului. 

Complexul rezidențial de vile va fi dezvoltat în patru etape, prima fază a proiectului fiind programată pentru livrare în T4 2026. 

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA