Grupul Nobis dezvoltă un proiect de vile în zona Pipera

Grupul Nobis, controlat de antreprenorul român Marius Bușu, va livra la finalul acestui an prima fază a complexului de vile de lux Nobis Gardens. Întregul complex care va fi finalizat la jumătatea anului viitor va avea o valoare de piață de aproximativ 28 de milioane de euro.

Vilele vor cu suprafețe care pornesc de la 302 mp vor beneficia de un sistem inovator de pompe de răcire și căldură cu aport de aer proaspăt și prin utilizarea de panouri fotovoltaice.

”Pandemia Covid-19 a schimbat radical preferințele cumpărătorilor de locuințe: daca proiectele compuse exclusiv din vile puteau fi numărate pe degete înainte de anul 2020, în prezent se finalizează mii de case și vile în zonele limitrofe din nordul Bucureștiului, creșterea fiind de peste zece ori. Este un segment de piață în plină dezvoltare iar proiectele de lux, care oferă suprafețe utile foarte mari și un acces rapid și facil către școlile și restaurantele de prestigiu din nordul Capitalei, sunt printre cele mai atractive”, afirmă Alexandru Pricop, managing partner in cadrul SVN Romania.

Totodată, grupul are în plan demararea unei noi investiții rezidențiale cu sute de apartamente în zona Tineretului-Văcărești, din București, în cursul anului 2025.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA