Banca Transilvania finanțează cu 10 milioane de euro dezvoltarea Quartier Azuga

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obținut o finanțare în valoare de 10 milioane de euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea fazei II a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în apropierea zonei Tei din București.

Quartier Azuga este renumit pentru angajamentul său față de sustenabilitate, prezentând precertificarea Green Homes și conformitatea cu standardul nZEB, ceea ce îi garantează rezidenților săi un trai de înaltă calitate, cu economii semnificative la costurile utilităților și o amprentă de carbon redusă.

„Asigurarea creditului de dezvoltare pentru faza II înainte de finalizarea fazei I este un indicator bun al succesului proiectului nostru și al capacității echipei noastre de dezvoltare. Acest parteneriat continuu cu Banca Transilvania asigură finalizarea la timp a Quartier Azuga, le mulțumim călduros partenerilor noștri profesioniști de la Banca Transilvania”, a declarat Andrei Ștefan, Partener, STC Partners.

Recent, STC Partners a demarat dezvoltarea fazei a II-a a Quartier Azuga, cu o valoare totală a investiției de peste 15 milioane de euro. Această fază include trei clădiri cu 115 apartamente, de la apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cât și unități spațioase de tip duplex poziționate pe malul lacului, cu finalizare estimată până la sfârșitul anului 2025. Faza I a lucrărilor de construcție la Quartier Azuga este în plină desfășurare, la câteva luni distanță de predarea către clienți.

„Banca Transilvania continuă să susțină proiecte imobiliare verzi de înaltă calitate, precum Quartier Azuga. Investiția noastră suplimentară în dezvoltarea acestei noi comunități rezidențiale verzi subliniază încrederea noastră în calitatea proiectului și în contribuția sa la peisajul și calitatea vieții din București”, spune Cosmin Călin, Director Executiv Large Corporate, Banca Transilvania.

STC Partners se angajează să stabilească noi standarde în domeniul rezidențial, îmbinând soluțiile moderne de locuit cu responsabilitatea față de mediu.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA