18 Gym Fitness & Beauty deschide prima sală de fitness în centrul comercial Agora, din Arad

Alex Moldovan

, Real News

18 Gym Fitness & Beauty, a treia cea mai mare rețea de săli de fitness din România, va deschide o nouă locație în centrul comercial Agora Arad (fost Galleria Arad), tranzacția de închiriere a noului spațiu fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Aceasta este prima sală a rețelei în orașul Arad, și a 37-a locație operată de 18 Gym Fitness & Beauty la nivel național. Agora Arad are o suprafață de 36.000 metri pătrați, și în prezent se află într-un proces semnificativ de renovare și modernizare, actualii proprietari având totodată ca strategie și repoziționarea pe piață ca o destinație de cumpărături de proximitate, cu un mix variat de retaileri adaptat la nevoile locuitorilor din zonă.

Raluca Zlate, Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: ”Suntem bucuroși să anunțăm securizarea primei locații 18 Gym Fitness & Beauty din Arad, în cadrul centrului comercial Agora, proiect care, odată cu finalizarea lucrărilor de renovare, va readuce pe piața din oraș spații moderne oferind toate condițiile pentru a acomoda o gamă variată de rataileri spre beneficiul locuitorilor din zonă”.

La nivel național 18 Gym Fitness & Beauty are 36 de locații deschise, în 14 orașe, iar pentru anul 2024 obiectivul este deschiderea a încă 10 locații, astfel fiind atinsă borna de 40 de locații, o performanță de excepție în industria fitness din România.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Departamentul de Retail al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat anul trecut 26 de tranzacții de închiriere totalizând aproximativ 30.000 de metri pătrați în București și în principalele orașe din țară în 2023, pentru clienți precum Somproduct, Mobexpert, Noriel, Jimmy Key sau Wittchen.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA