NOAM Mobili Design, afaceri de 2 milioane de euro în primul an de activitate

Ovidiu Posirca

, Real News

NOAM Mobili Design, specializat pe proiecte de amenajări și decorațiuni interioare, a înregistrat o cifră de afaceri de 2 milioane de euro în primul an de activitate, pe fondul unei cereri ridicate venite din partea sectorului rezidențial.

Pentru a marca primul an de operațiuni, compania a găzduit, la finalul lunii noiembrie, în showroomul din București, evenimentul NOAM Connect. Acesta se va transforma într-o serie de întâlniri destinate conectării tuturor profesioniștilor din domeniul imobiliar și designului interior.

„Divizia B2B a ANG Luxury Properties și NOAM se concentrează pe proiecte imobiliare personalizate și cu servicii integrate pentru clienții lor. Ne axăm pe segmentul de proprietate, construind un cadru de «acasă», alături de partenerii dezvoltatori.

De la concept la cel mai mic detaliu, parte din amenajări interioare unice prin bun-gust, divizia B2B ANG-NOAM poate deservi orice proiect, conducând la maximizarea ratei de vânzare a acestuia printr-un element clar și real: proprietate la cheie”, au explicat reprezentanții NOAM Mobili Design pentru Real Estate Magazine. Compania este deținută de familiile Alexandru și Nicoleta Manea, alături de Marius și Alina Peter.

5048b012 1f78 45ec a8c9 d960192537b9 copy 682x1024 - NOAM Mobili Design, afaceri de 2 milioane de euro în primul an de activitate

În acest moment, portofoliul NOAM Mobili Design este alimentat de peste 50 de furnizori din Italia, lucru care oferă multă flexibilitate în a contura o ofertă completă către utilizatorul final. Produsele expuse vin exclusiv de la producători și designeri italieni și se remarcă prin perspectiva futuristă, un simț estetic excepțional și materiale premium, unicat, potrivit fondatorilor.

Marius Peter, unul dintre fondatorii proiectului, este specialist în domeniul mobilierului din Italia și lucrează cu furnizorii din țară de 17 ani.

„Răspundem unei nevoi clare, nu doar a luxului, ci a tuturor dezvoltatorilor imobiliari care îmbrățișează redarea de concepte la superlativ și își doresc ca împreună cu noi să atingă un nou nivel de viteză în cum acționează în piață. Aceștia sunt clienții ANG Luxury Properties, pentru care am creat divizia B2B în parteneriat cu NOAM Mobili Design”, au mai spus reprezentanții companiei.

Vorbind despre proiectele de viitor, aceștia au subliniat că își doresc ca în următorii trei ani să deschidă încă două showroomuri boutique cu produse monobrand, unice pe piaţa din România. Dezvoltarea este susținută de faptul că fondatorii vor să răspundă consistent unei nevoi din piață pentru soluții premium de amenajare.

În prezent, NOAM Mobili Design operează printr-un showroom aflat în zona Barbu Văcărescu din București. Totodată, compania oferă un pachet integrat de servicii care include toate etapele necesare unui proiect de amenajare, pornind de la conceptualizare și design, la proiectare și implementare.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA