Chinezii de la KSHG Auto Harness au mai închiriat 13.000 mp în CTPark Deva II

Alex Moldovan

, Real News

KSHG Auto Harness, companie chineză de top în domeniul componentelor auto, a închiriat o nouă suprafață de 13.000 mp de spațiu de producție în CTPark Deva II, din vestul României. Compania își extinde astfel semnificativ prezența în parcul industrial, ocupând deja 8.000 mp de spațiu de producție din 2022.

KSHG Auto Harness ocupă acum o suprafață totală de 21.000 mp în CTPark Deva II, amplasat în apropierea autostrăzilor care fac legătura cu București și cu granițele României cu Serbia și Ungaria. Compania de componente auto a adus prima linie de producție de înaltă tehnologie de acest tip în România atunci când s-a relocat în CTPark Deva II în 2022, creând 400 de noi locuri de muncă. De la acest moment și până în prezent, producătorul chinez a preluat noi proiecte de la clienți europeni, această creștere a capacității de producție urmând să conducă la crearea a și mai multor locuri de muncă în România.

În calitate de dezvoltator și proprietar, CTP urmărește întotdeauna să aibă la dispoziție, în parcurile sale, spații suplimentare pentru dezvoltare, în care chiriașii săi, cum ar fi KSHG Auto Harness, să se poată dezvolta. Acest lucru explică de ce aproximativ 70% din noile contracte de închiriere ale CTP sunt semnate cu chiriași din baza sa de clienți existentă.

Andrei Bentea, Senior Leasing Officer la CTP România, a comentat: “Ne bucurăm să vedem că KSHG Auto Harness își extinde capacitatea de producție în CTP Park Deva II. La CTP, ne concentrăm întotdeauna pe crearea spațiului potrivit pentru clienții noștri, spațiu care este proiectat și construit pentru a se potrivi nevoilor lor. Deoarece deținem proprietățile pe termen lung, ajungem să înțelegem cu adevărat businessurile chiriașilor noștri, ceea ce înseamnă că atunci când ei sunt pregătiți să se extindă suntem gata să-i ajutăm. În majoritatea parcurilor noastre industriale, strategia CTP este de a avea la dispoziție terenuri suplimentare alocate pentru dezvoltare, oferindu-le clienților flexibilitatea de care au nevoie pentru a se extinde. Acest lucru este apreciat de mulți dintre clienții noștri multinaționali, care caută tot mai mult să producă nearshoring pentru clienții lor de pe piețele europene.”

Înființată în 1988, Kunshan Huguang Automotive Electric Co., Ltd. este o companie privată, specializată în dezvoltarea și producția de cablaje auto de înaltă și joasă tensiune. Este lider de piață în acest sector, fiind cunoscută pentru inovația și capacitatea sa de a dezvolta produse de ultimă generație.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA