PINUM deschide în vara aceasta francize în Otopeni, Constanța și Focșani

Pinum Doors & Windows duce în această vară experiența showroomurilor sale în 3 noi locații: Otopeni, Constanța și Focșani, printr-un sistem de francizare care păstrează standardele calității Pinum.

Prima franciză deschisă vara aceasta va fi cea din orașul Otopeni, care va avea o suprafață de 150 mp și care își deschide porțile în luna iulie.

Tot în iulie, se va deschide și franciza de la Constanța, care va avea o suprafață de peste 300 mp și care va fi cel mai mare showroom de uși, parchet și tâmplărie de la Marea Neagră. Ele vor fi urmate de showroomul de la Focșani, cu o suprafață de 100 mp și la care publicul va avea acces din august 2023.

„Pinum oferă experiențe unice, diferite față de tot ce există pe piață, deoarece produsele comercializate vin împreună cu serviciile de consultanță, măsurători, montaj. Suntem printre singurii care comercializează produse premium ale brandurilor Rimadesio, Barausse, Lualdi, Berti, și alții, iar francizele vor aduce automat în regiunea în care sunt deschise toate aceste produse de lux. Avem relații strâns legate cu toți acești producători, ceea ce ne permite să negociem prețuri și soluții cât mai bune pentru clienții Pinum”, a declarat Francesco Curcio, CEO, Pinum Doors & Windows.

Cele trei showroomuri deschise anul acesta reprezintă doar o nouă etapă din proiectul Pinum de extindere a francizelor în întreaga țară, considerând că un brand exclusiv nu înseamnă prezență limitată, ci aducerea calității Pinum mai aproape de oameni.

„Expansiunea prin franciză reprezintă un obiectiv important pentru Pinum, iar din observațiile noastre reiese că acest model de afacere are rezultate extrem de pozitive, atât pentru Pinum, cât și pentru partenerii care au ales să colaboreze cu noi. Prin intermediul francizei, suntem determinați să oferim oportunități antreprenorilor locali și ne dorim să aducem frumusețe și confort în casele românilor, indiferent de regiunea în care se află. Practic, Pinum alege să își extindă franciza acolo unde vede un potențial de dezvoltare regională, dorind să fie parte a acestui proces”, explică Francesco Curcio, CEO, Pinum Doors & Windows.

Pinum Doors & Windows are în prezent în România 27 de showroomuri.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA