Italienii de la AveForchetta aduc stilul de viață italian pe Calea Victoriei, în clădirea Tandem

Alex Moldovan

, Real News

AveForchetta – Italian Neo-Bistro, o investiție de 1,1 milioane de euro, într-un spațiu de la parterul clădirii de birouri Tandem, completează mixul de chiriași al proiectului și a devenit în doar câteva luni de funcționare o destinație gastronomică populară atât printre turiștii care vizitează Bucureștiul, cât și pentru locuitorii orașului care aleg un stil de viață modern și urban.

„AveForchetta este un chiriaș special, care transformă clădirea Tandem într-un hub social, un loc în care poți uita pentru un timp de mail-uri și întâlniri și în care să iei prânzul și să-ți încarci bateriile pentru restul zilei sau în care să te relaxezi seara, la o cină în stil italian”, spune Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners. „Am ales AveForchetta – Italian Neo-Bistro pentru a completa componenta de ospitalitate a Tandem Building pentru că acest concept se pliază perfect pe strategia noastră de a oferi angajaților care lucrează în clădirile pe care le dezvoltăm și administrăm, precum și comunității locale, o serie de facilități sociale și de petrecere a timpului liber, caracteristice unui stil de viață urban și modern.”

Deschis la finalul anului trecut în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro, AveForchetta – Italian Neo-Bistro a devenit deja o destinație gastronomică populară, înregistrând un număr de circa 18.000 de oaspeți pe lună.

„AveForchetta este un neo-bistro mainstream, dar contemporan, un «hot-spot» culinar social urban, neconvențional, uneori experimental, relaxat, bazat pe sustenabilitate. Există câteva cuvinte cheie care încapsulează această dogmă: bucătăria neconvențională, netradițională, creativă, cu design modern, in care te bucuri de o experiență cosmopolită, convivială și relaxată”, declară Ion Tănăsescu, CEO & partener al AveForchetta.

Conceptul AveForchetta – Italian Neo-Bistro este concentrat în jurul ADN-ului de gastronomie, design și lifestyle italienesc, îmbinat cu trendurile moderne ale vieții urbane, cu spațiu generos și terasă deschisă, gata să ofere o experiență culinară italiană autentică. Designul inglobeaza perfect valorile brandului, reușind să transmită, prin detaliile elementelor sale, o călătorie in jurul Italiei. Combinația de materiale, texturi, lumini arhitecturale, plante verzi naturale și mobilierul fac din AveForchetta un loc în care te simți bine în orice moment al zilei.

Clădirea Tandem, certificată BREEAM Outstanding cu scorul 87,1 și închiriată integral face parte, alături de proiectul Millo Offices, din Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium. Sector 0 a presupus investiții totale de 100 de milioane de euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu. Clădirile din Sector 0 sunt perfect integrate în stilul arhitectural art deco, specific zonei, în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor.

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA