Un penthouse plin de artă și stare de bine în prim-plan

Uimitor și elegant, stilul modern contemporan este cel care completează și se adaptează cel mai bine la un stil de viață simplu și practic, fără nevoia de a te gândi prea mult la decor. Capitala statului Massachusetts a fost selectată drept gazda acestui nou proiect superb semnat de Caffe Latte Home și proiectat de Yasmine Ibrahim.

Caffe Latte Home

Creat în format open space, plin de lambriuri din lemn și finisaje din marmură, acest penthouse impozant pune în valoare diferite spații, cu nuanțe inspirate de natură, punând confortul și starea de bine pe primul loc.

Ca punct de trecere între camere, precum un simplu foaier, stilul clasic modern iese în evidență, subliniat de prezența elocventă a consolei și a lămpii de perete, care sunt două piese iconice.

Fiind cea mai mare zonă a unui apartament, camera de zi este adesea considerată apogeul confortului și al relaxării, așa cum se întâmplă și în cazul acestui proiect, datorită rolului subtil, dar semnificativ al canapelei, o piesă statement neutră. Aceasta este flancată de masa centrală și de oglindă, două întruchipări ale forței marmurei.

02 copy 1024x1024 - Un penthouse plin de artă și stare de bine în prim-plan

Pe post de companioni fideli, mai sunt prezente masa și scaunul de la Caffe Latte, într-o estetică mai simplă și mai funcțională, fără a trece cu vederea covorul care aduce cu sine celebra inspirație terrazzo.

În materie de iluminat, această încăpere se distinge prin iconica lampă suspendată, dar și prin noua lampă de podea în nuanța șampaniei, produsă exclusiv de Covet Collection.

Pentru seri mai confortabile lângă șemineu, există două fotolii inspirate de stilul clasic mid-century, precum și masa laterală realizată de Caffe Latte, reprezentând un suport excelent pentru cărți sau alte obiecte decorative.

O altă atracție incontestabilă a penthouse-ului o constituie sufrageria, unde toate piesele și detaliile se îmbină armonios în cadrul stilului modern. În acest spațiu regăsim o masă ovală din marmură, dar și un model de scaun somptuos. În același timp, covorul se desfășoară pe podea, ca un manifest al neutralității, pe lângă prezența consolidată și fără echivoc a unei lămpi suspendate.

16 copy 1024x1024 - Un penthouse plin de artă și stare de bine în prim-plan

Realizată în tonuri de alb și albastru, bucătăria apare ca o oază de minimalism și funcționalitate, remarcându-se printr-o lampă suspendată, dar și prin scaunele de bar, o creație nou-nouță a celor de la Caffe Latte.

În cele din urmă, cu acces direct la balcon, un birou plin de culoare, în tonuri vibrante și fresh, atrage privirea ca un magnet. Canapeaua modulară de la Caffe Latte își dezvăluie întreaga adaptabilitate și versatilitate, într-o variantă cromatică roz, foarte în vogă. Aceasta este o piesă cât se poate de flexibilă, perfectă atât pentru un living, cât și pentru un colț de lectură.

Sintetizând, Caffe Latte, în parteneriat cu Yasmine Ibrahim, inaugurează un nou concept rezidențial: personificarea unui rafinament calm, unde evadarea din stresul cotidian este răsplătită cum se cuvine printr-o estetică curată și revigorantă, impregnată de un concept familiar și intim.

04 copy 1024x1024 - Un penthouse plin de artă și stare de bine în prim-plan

Articol publicat inițial în Real Estate Magazine, Nr.47.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA