Investiție de 30 milioane euro în Nusco Homes, un nou ansamblu de vile în nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara începe dezvoltarea Nusco Homes – un nou ansamblu rezidențial de vile în Nordul Capitalei – în zona verde a orașului Tunari, cu o investiție estimată la peste 30 de mil. Euro.

Pe un teren de peste 50.000 de mp, Nusco Homes va găzdui 121 de vile de 6 tipuri și este dezvoltat în două faze. Prima fază, cu 52 de vile, are ca termen de finalizare Q2 2024, iar întregul proiect va fi gata de livrare la finalul anului 2025.

„Nusco Homes reprezintă una dintre cele mai mari și importante provocări pentru mine ca arhitect. M-am bucurat să pot desena de această dată un proiect de case, unde utilizăm finisaje de top, precum panouri fotovoltaice, pompe de căldură, fațade parțial ventilate, sisteme de climatizare de ultimă generație, tâmplărie Pinum Doors & Windows sau terase finisate tip deck. Pe lângă toate acestea, ne-am preocupat foarte mult și de facilitățile ansamblului care va oferi comunității sale un parc de peste 2.000 de mp, alei și spații verzi, locuri de joacă, zone de sport, dar și spații dedicate animalelor de companie, spații de socializare și de relaxare. Nusco Homes este un proiect sustenabil și dedicat unui stil de viață select”, explică Luigi Cucciniello, Arhitect în cadrul Nusco Imobiliara.

Ansamblul rezidențial se adresează familiilor care își doresc un altfel de stil de viață, într-un proiect complet integrat și departe de aglomerarea urbană, dar cu acces rapid la mijloace de transport, la aeroport, la școli, grădinițe, spitale, centre comerciale, dar și cu ieșire facilă către drumurile spre munte și spre mare. Proiectul oferă următoarele tipuri de vile: Toscana, Lombardia, Campania, Sicilia, Calabria și Sardinia, cu diverse compartimetări și suprafețe, fiecare cu grădini proprii, atent amenajate.

Cu 25 de ani de experiență pe piața locală, Nusco Imobiliara este un jucător de referință în dezvoltarea rezidențială și comercială din România. Nusco Imobiliara a dezvoltat și livrat cu succes proiecte importante pe piața locală: Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B – aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 și 3,  pregătite pentru lansare și cu lucrările începute dezvoltării celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei –  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.800 de apartamente, iar anul acesta va începe dezvoltarea altor 848 de apartamente.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA