Accor va deschide un nou hotel Mercure într-o clădire complet renovată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir

Hotelul va fi deschis în toamna anului 2023, în urma semnării unui contract de franciză cu compania locală Sab Serv Express.

Mercure Bucharest Cantemir va oferi turiștilor care vizitează Bucureștiul și comunității locale 40 de camere cu design rafinat, un restaurant, un bar și o sală de conferințe, divizibilă în două săli de ședințe individuale. Toate facilitățile vor fi găzduite de o clădire renovată de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, arteră ce leagă Piața Unirii de parcul Tineretului și alte destinații cheie din partea de sud a capitalei.

„În ultimii ani ne-am angajat să creștem prezența Accor în noi destinații din România și să aducem astfel standarde superioare de ospitalitate și servicii în orașele cheie ale țării. Totodată, Bucureștiul rămâne o piață importantă pentru portofoliul nostru. Vedem  un mare potențial în crearea, împreună cu partenerii noștri, a unor concepte de top cu potențial disruptiv în segmentul lor. Mercure Bucharest Cantemir va fi un hotel remarcabil, care va fi gazdă atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală din zona centrală și de sud a capitalei. Sunt convinsă că va deveni în scurt timp o destinație vibrantă pentru împrejurimile sale și un punct de plecare extraordinar pentru explorarea Bucureștiului,” spune Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA