Novarion atrage o finanțare pentru The Lake Home din Sibiu

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Novarion, fondat de către omul de afaceri Raul Țărnaru,  a obținut o finanțare de 1,75 milioane de euro din partea tbi bank pentru ansamblul rezidențial The Lake Home care se construiește în Sibiu.

Proiectul cunoscut drept „Cartierul Bunelor Maniere” va cuprinde cuprinde 9 imobile colective rezidențiale și 34 vile unifamiliale. Componenta de facilități a ansamblului va cuprinde trei restaurante, cafenea, sală de sport, piscină, spa dar și un aparthotel.

„La proiectele Novarion își aduc contribuția specialiști de renume din Sibiu și din țară, arhitecți și designeri, firme de instalații. Aceștia au fost selectați dintre cei mai bine cotați și au experiența necesară pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect dezvoltat de Novarion. Scopul pentru care Novarion a apărut în peisajul real estate este acela de a arăta oamenilor o nouă abordare, în condițiile în care piața imobiliară din România are nevoie de o schimbare de paradigmă. Suntem atenți la visele oamenilor, promovăm respectul și bunele maniere”, a declarat Raul Țărnaru, CEO și fondator Novarion.

Ansamblul se află chiar lângă Lacul lui Binder, zonă recent modernizată de Primăria municipiului Sibiu. Totodată, în apropiere va fi construit noul Spital Regional în timp ce Centrul Vechi se află la o distanță de aproximativ 10 minute.

Dezvoltatorul lucrează cu agenția Re/Max pentru comercializarea locuințelor, în timp ce partea de construcție a proiectului este asigurată de către sibienii de la DMX Construction.

The Lake Home a primit distincția ”Best Residential Renovation/ Redevelopment Romania 5 Stars Award” în cadrul International Property Award.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA