Tomis Plus investește 20 milioane de euro în extinderea proiectului rezidențial din Constanța

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Tomis Plus a demarat a doua fază a proiectului rezidențial Tomis Park Constanța, urmând să investească 20 de milioane de euro în construcția a 252 de apartamente.

În total, proiectul localizat în apropierea Vivo Mall Constanța va avea 693 de locuințe. Dezvoltatorul lucrează în paralel și la prima fază, care va include 189 de apartamente cu termen de livrare la finalul anului viitor. Tomis Plus spune că a doua fază va fi finalizată în 2022. Între timp, compania a vândut 75% din apartamentele din prima fază.

”Constanța este al treilea județ din România după PIB-ul generat și o piață rezidențială semnificativă, care include însă puține proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul orașului, gândite pentru constănțeni”, a spus Cristian Stanciu, director general al dezvoltatorului.

Până în prezent, Tomis Plus a finalizat aproape 1.000 de locuințe în Constanța și în București.

Prețurile pentru apartamentele din Tomis Park pornesc de la 49.303 de euro + TVA 5%, de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere și de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply