Germanii de la Huf Group extind centrul de dezvoltare din România

Huf Group, furnizorul german în domeniul sistemelor de închidere și acces pentru industria de automotive, a decis să relocheze centrul de dezvoltare din România în proiectul de birouri ISHO din centrul Timișoarei.

Noile spații de birouri întinse pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2019.

”Concentrându-ne portofoliul de produse în domeniul mecatronicii și al electronicii, domenii în care ne dezvoltăm continuu, avem nevoie de personal suplimentar înalt calificat pentru echipa noastră de dezvoltare din România”, a spus Bogdan Illiescu, head of product development/ software al Business Unit Mechatronic Solutions

Iliescu a adăugat că Huf este implicat în proiecte cu marii producători auto din lume printre care Audi, BMW, Ford, GM și PSA.

În anul financiar 2018, Huf Group a generat venituri de aproximativ 1,2 miliarde de euro și are 10.000 de angajați la nivel global.

În România, HUF deține o fabrică la Arad pe lângă centrul de dezvoltare din Timișoara.

Proiectul de birouri ISHO este dezvoltat de către Mulberry Development. Spațiile de birouri vor avea 50.000 mp, la care se adaugă apartamente și zone comerciale. Întreg complexul va fi livrat în 2021.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply