Forte Partners investește 100 milioane de euro în două proiecte de birouri

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, controlat de către Geo Mărgescu, a anunțat investiții de 100 de milioane de euro în două proiecte de birouri din București.

Compania a demarat la începutul anului 2019 lucrările de construcției de clădirea de birouri Matei Millo, care va avea nouă etaje și o suprafață închiriabilă totală de 9.000 de metri pătrați. Clădirea poziționată lângă Palatul Telefoanelor, lângă Calea Victoriei, va fi livrată în cel de-al treilea trimestru al anului 2020.

Totodată, dezvoltatorul a început lucrările de dezafectare a vechii clădiri Tandem, iar proiectul va fi finalizat în decembrie 2021, potrivit lui Mărgescu. Ambele clădiri vor fi integrate în proiectul Sector 0, inițiativa Forte Partners în segmentul office premium.

”Sector 0 constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu. Sector 0 va demarca o zonă de clădiri perfect integrate în stilul arhitectural înconjurător (art deco), în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor”, spune compania într-un comunicat.

Forte Partners are în curs de dezvoltare proiecte cu o valoare de 200 de milioane de euro în segmentele de birouri și rezidențial.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply