Antreprenorul Marcel Bărbuț a decedat – Fondatorul AdePlast folosea drept cărți de vizită sacii adezivi pe care-i producea

Marcel Bărbuț, fondatorul producătorului de materiale de construcții AdePlast, a murit, potrivit unui anunț al companiei.

Compania precizează că ”sâmbătă, 09.02.2019, ne-am luat rămas bun de la domnul Marcel Bărbuț, fondatorul AdePlast SA, a cărui pierdere o deplângem cu toții”.

”Domnul Marcel Bărbuț a conturat o strategie clară pentru companie, iar familia și echipa de management este determinată să continue pe această cale și să îi onoreze moștenirea, fiind pe deplin responsabili de activitățile de zi cu zi. Astfel, vă asigurăm că nu va exista un impact direct asupra operațiunilor companiei și suntem deschiși să răspundem oricăror preocupări specifice”, arată AdePlast într-un comunicat.

Bărbuț a fondat AdePlast în 1996 și în 17 ani a ajuns lider pe piața locală a materialelor de construcții, potrivit unui articol publicat de ZF în octombrie 2013. Până în anul 2007, AdePlast s-a numit Multistar Prod. Acesta a încercat să listeze compania la Bursa de Valori București, însă procesul nu i-a reușit, iar ulterior a decis să investească în dezvoltarea operațiunilor de producție. În 2019, compania se așteaptă să depășească o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.

De-a lungul timpului, Bărbuț a imprimat numărul său de telefon pe sacii de adezivi AdePlast. Acesta considera că astfel era în contact direct cu clienții companiei.

”Compania asta e viaţa mea. Îmi cunosc toţi oamenii, de multe ori le ştiu şi membrii familiei şi care le sunt problemele. Ţin la ei, sincer”, spunea antreprenorul într-un interviu acordat ziarului Bursa în august 2017.

Bărbuț avea 62 de ani, potrivit profit.ro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply