Trigon XXL, cel mai eficient cazan industrial al brandului german ELCO

La mai bine de un an de activitate pe piața locală, ELCO, lider european pentru soluții de încălzire comerciale și rezidențiale, își înnoiește portofoliul cu Trigon XXL, gama de top ce reprezintă un pas înainte în tehnologia de încălzire industrială. Gama de puteri extinsă și schimbătorul de căldură principal, reproiectat cu eficiență sporită, fac din Trigon XXL echipamentul perfect pentru o varietate de aplicații comerciale.

03 TrigonXXL low emissions 1024x683 - Trigon XXL, cel mai eficient cazan industrial al brandului german ELCO

Gama de cazane în condensare Trigon XXL este compusă din trei modele cu eficiență ridicată – Trigon XXL, Trigon XXL ECO și Trigon XXL EVO, având în compoziție, pentru prima dată, un model ce atinge 2 MW. Conceput pentru a fi ușor de integrat în sistemul de încălzire nou sau existent, Trigon XXL își poate optimiza modul de funcționare luând în calcul sursele de energie suplimentare sau complementare din sistemul respectiv, iar datorită conținutului redus de apă, poate produce agentul termic necesar într-un timp foarte scurt. Timpul de încălzire al unui cazan cu volum ridicat de apă, de la 10 °C la 80 °C, este de 280 de secunde, pe când un cazan Trigon XXL comparabil necesită doar 30 de secunde.

Un aspect important al gamei este compatibilitatea automatizărilor cu toate protocoalele de comunicare ale unui sistem de management al clădirii

Echipamentul se prezintă, de asemenea, în dimensiuni compacte, cu o greutate redusă și un concept modular inteligent, caracteristici ce îi permit să fie ușor dezasamblat. Toate aceste plusuri determină reducerea cu până la 50% a timpului și numărului de persoane dedicate montării cazanului, respectiv economii la costurile de instalare. În plus, noua gamă de cazane Trigon XXL asigură un nivel extrem de scăzut de emisii și contribuie, astfel, la obținerea clasificărilor energetice BREEAM. Deoarece dezvoltatorii sunt tot mai interesați de dotarea spațiilor pe care le construiesc cu soluții de încălzire eficiente, necesare obținerii certificării energetice pentru noile construcții, aceste clasificări reprezintă un aspect foarte important în alegerea echipamentelor.

05 TrigonXXL control 1024x683 - Trigon XXL, cel mai eficient cazan industrial al brandului german ELCO

ELCO, alegerea potrivită pentru aplicații comerciale și industriale

În contextul în care piața locală de construcții și spații comerciale este integral acoperită de sisteme proprii de încălzire, diferențierea echipamentelor de încălzire constă într-un set de caracteristici pe care beneficiarii îl urmăresc. Printre acestea se numără nivelul scăzut de emisii, flexibilitatea și integrarea cu alte sisteme de încălzire suplimentare, fiabilitatea în funcționare și serviciile de mentenanță profesională, aspecte regăsite în produsele și serviciile ELCO.

Clienții soluțiilor de încălzire ELCO sunt reprezentanți din fiecare domeniu al pieței de construcții, incluzând segmentul comercial, industrial, administrativ și rezidențial. Indiferent de natura execuției – renovare, construcție nouă sau modernizare –, specialiștii ELCO au gestionat lucrările de la faza de proiect, până la recepția finală. Un segment reprezentativ de clienți pentru brandul german îl constituie clădirile de birouri, astfel că produsele companiei se pot regăsi în cadrul unora dintre clădirile noi reprezentative din țară, precum The Bridge – clădirea A și B, Globalworth Campus 1 și 2, Skanska Green Court – clădirile B și C, cu suprafețe de circa 150.000 de metri pătrați. Pe de altă parte, printre cei care au ales cazanele germane industriale se numără și centre wellness & Spa (World Class, Atlantis), unități medicale (MedLife), precum și parcuri logistice și depozite (P3 Logistic, CEMPS etc.).

10 TrigonXXL SE1900 ECO1600 cut view 1024x683 - Trigon XXL, cel mai eficient cazan industrial al brandului german ELCO

Printre cele mai recente proiecte în care ELCO este implicat se numără clădirea de birouri Day Tower din București, hala de producție SuinProd din Iași, dar si agenții din domeniul bancar, ce urmeaza sa beneficieze de noi echipamente de încălzire.

În calitate de partener de încredere, ELCO asigură mentenanța cazanelor sale printr-o rețea de service la nivel național, ce oferă tehnicieni special instruiți și calificați pentru a asigura servicii de înaltă calitate oricând este nevoie de expertiza acestora.

Mai multe detalii, pe www.elco.com.ro

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply