Liviu Tudor aduce prima piscina exterioară în proiectul West Gate

Genesis Development, dezvoltatorul imobiliar controlat de Liviu Tudor, a deschis prima piscină exterioară cu pistă de alergare și rollerblading din România, amplasată într-un parc de birouri, în cadrul parcului de afaceri West Gate.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Piscina are o capacitate de 200 de locuri, iar prețurile de acces cariază între 30 și 50 de lei, în funcție de perioada din săptămână. Chiriașii din campusul studențesc privat West Gate Studios au reducere 50% pentru accesul la noua facilitate. Clienții din Studio One Accommodation Suites au acces gratuit.

”Este pentru prima dată când o astfel de facilitate este localizată în aceeași curte cu sediul companiilor multinaționale și la îndemâna angajatilor lor. În același timp, este încă un pas înainte în realizarea conceptului imaginat încă de la început în acest parc, de a dezvolta un <<oraș în oraș >>”, spune Tudor.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply