Peste patru milioane de euro, cifra de afaceri pentru GEZE România

GEZE România, lider în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, depășește pragul de patru milioane de euro al cifrei de afaceri pentru anul financiar 2017-2018, datorită consolidării imaginii companiei și creșterii volumului pieței construcțiilor, în special a segmentelor de office și comercial.

În plus, la creșterea business-ului local au contribuit cu precădere vânzările sistemelor de uși automate, cele rotative înregistrând performanțe notabile, dar și ale sistemelor de evacuare a fumului, a gazelor fierbinți și de ventilare. „În anul financiar 2017-2018, am reușit să transformăm provocările și solicitările speciale în reușite, să câștigăm proiecte de referință, să contribuim în aria noastră de competență la ridicarea nivelului calitativ al soluțiilor implementate, factori care au contribuit la creșterea afacerilor cu aproximativ 15% comparativ cu anul anterior. Principalele provocări și dificultăți cu care ne-am confruntat au fost volumul scăzut al forței de muncă disponibile pe piața construcțiilor, nivelul de calificare al acesteia, dar și dezvoltarea unor soluții personalizate, complexe, care au implicat un consum ridicat de resurse”, a declarat Vlad Stanislav, managing director al GEZE România.

Pentru anul financiar care a început la 1 iulie, GEZE România planifică o creștere a cifrei de afaceri de cel puțin 10%.

Vlad Stanislav GEZE RO 683x1024 - Peste patru milioane de euro, cifra de afaceri pentru GEZE România

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply