Dunwell finalizează o tranzacție semnificativă pe segmentul de producție auto

București, 25.04.2018 – Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj din România specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare, a finalizat o tranzacție de 5.000 m2 între Opsan, producător turc de componente pentru industria auto, și CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est.  

În primul trimestru al acestui an Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere al tranzacției dintre Opsan (Orijinal Sac Parça San. ve Tic. A.Ş.) și CTP. Firma turcă, producătoare de componente auto, va ocupa un spațiu de 5.000 m2 în CTPark Pitești. Clădirea va fi construită special pentru Opsan, după specificațiile tehnice indicate de chiriaș, și va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate și inovație privind eficiența energetică.

„Această primă tranzacție din sectorul productiv reprezintă pentru echipa Dunwell atât finalizarea unui proces de durată, cât și confirmarea capacității noastre de a activa cu succes pe acest segment al pieței imobiliare și de a ne servi clienții cu expertiza noastră. Rezultatul colaborării cu Opsan și CTP ne dă încredere pentru următoarea perioadă, acum concentrându-ne eforturile spre celelalte proiecte aflate în pipe-line.”, a spus Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Extinderea Opsan în România și alegerea construirii primei unități productive la Pitești este atât o consecință a unui nivel de calificare ridicat al forței de muncă românești în general și din sectorul industriei auto în special, dar și datorită infrastructurii existente în zonă. Experiența și calitatea unităților de producție dezvoltate de CTP, au contat de asemenea foarte mult în definitivarea acestei tranzacții.

„Alegerea de către Opsan a CTPark Pitești pentru dezvoltarea primei lor investiții în România este pentru noi o confirmare că CTP își îndeplinește cu succes rolul de a oferi cele mai bune soluții clienților săi. Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spații de producție adaptate nevoilor lor, precum și birouri, în așa fel încât angajații noului nostru chiriaș să beneficieze de cele mai bune condiții pentru a-și desfășura activitatea”, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply