Dezvoltatorul Cloud 9 vrea să vândă 90% din apartamente în 2021

Ovidiu Posirca

, Real News

Akcent Development a vândut 67% din apartamentele dezvoltate în complexul rezidențial Cloud 9, și vrea să atingă la finalul anului un grad de vânzare de 90% din cele 820 de apartamente construite.

Proiectul din cartierul Aviației a fost inițiat în mai 2018, iar livrarea integrală a complexului a venit 2 ani mai târziu. Cloud 9 cuprinde apartamente în 18 configurații cu suprafețe variind între 48 și 144 de metri pătrați, precum și trei penthouse-uri cu piscină privată care au fost tranzacționate.

„În noul context, cumpărătorii sunt din ce în ce mai interesaţi de unitățile de tip duplex cu grădini private la parter cu suprafețe cuprinse între 35 și 110 metri pătrați, un spațiu verde ideal pentru lucru și relaxare. Suntem convinși că sezonul cald și preconizata relaxare a restricțiilor vor impulsiona vânzările, astfel încât să ne atingem obiectivele stabilite”, a spus Laurențiu Afrasine, CEO, Akcent Development

Dezvoltatorul vrea să atragă în proiect chiriași pentru spațiile comerciale, inclusiv un operator de supermarket și un restaurant.

Akcent Development are un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente și trei clădiri de birouri în centrul orașului. Compania are în plan dezvoltarea a două noi proiecte rezidențiale în nordul Bucureștiului.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply