Impact Developer & Contractor numește un director general interimar

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvolatorul român Impact Developer & Contractor a anunțat numirea lui Richard Dan-Sebastian Câmpeanu în funcția de director general interimar începând cu 1 iunie. Acesta îl va înlocui pe Constantin Sebeșeanu, care a condus compania în ultimii trei ani.

De asemenea, Jean-Claudiu Bistriceanu, directorul financiar al Impact, va prelua atribuțiile lui Sorin Apostol și va conduce grupul de companii Impact alături de Câmpeanu.

„Pe durata mandatului compania a continuat extinderea la nivel naţional, şi-a întărit sistemele de Guvernanţă Corporativă, a adoptat şi implementat cadrul ESG şi a integrat pe verticală cu companii de construcţii, arhitectură şi servicii conexe. Impact a dovedit rezilienţă şi a finalizat un număr de peste 1200 unităţi locative, lucrări semnificative de infrastructură în complexurile sale rezidenţiale, precum şi Greenfield Plaza alături de noul sediu central al grupului, ceea ce reprezintă un reper al serviciilor de proximitate pentru o comunitate sustenabilă”, a spus Sebeşanu.

Potrivit Impact, aceste modificări sunt menite să faciliteze procesul de integrare a noilor entităţi și să maximizeze sinergiile dintre toate companiile din grup.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA