Gheorghe Iaciu cumpără 1,5 milioane de acțiuni Impact

Antreprenorul Gheorghe Iaciu, acționarul majoritar al dezvoltatorului local Impact Developer & Contractor, a cumpărat 1,53 milioane de acțiuni în cadrul companiei.

Achiziția s-a făcut la prețul de 0,24 lei pe acțiune, astfel încât pachetul complet a fost cumpărat pentru 372.000 de lei.

Compania are o capitalizare bursieră de aproape 582 de milioane de lei, având în derulare investiții rezidențiale în București, Constanța și Iași.

Acțiunile Impact creșteau luni cu 1,63%, până la 0,25 lei, potrivit datelor transmise Bursei de Valori București (BVB). 

Impact deține un portofoliu total de terenuri de 86 hectare, parte din acest teren putând fi folosit pentru dezvoltarea a 10.000 de locuințe în cadrul a 5 proiecte distincte.

Compania a trecut printr-o schimbare de management la mijlocul anului. Astfel, de la începutul acestei luni, noul director general interimar al Impact este Dan-Sebastian Richard Câmpeanu. Acesta îl înlocuiește pe Constantin Sebeșanu, care și-a încheiat mandatul de trei ani.

La finalul anului 2023, Gheorghe Iaciu deținea 57,7% din acțiunile IMpact. Al doilea cel mai mare proprietar individual de acțiuni era Adrian Andrici.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA