DAQORA deschide un nou showroom boutique în București

DAQORA, brandul care oferă soluții complete de design interior, de la finisaje, baterii și obiecte sanitare până la uși, radiatoare și mobilier, a deschis la finalul anului trecut un nou showroom boutique în centrul Bucureștiului, pe Bd. Unirii nr. 45.

Astfel, la mai puțin de șase luni de la deschiderea oficială, compania a anunțat peste 30.000 de metri pătrați de gresie și faianță în stoc.

„Ne-am îndeplinit misiunea treptat, avem deja o carte de vizită în piața materialelor de construcții și a instalațiilor. A venit timpul să dezvoltăm un nou capitol, cu numele DAQORA, ce completează portofoliul nostru: produse și soluții complete de design, selectate cu atenție și testate de-a lungul activității noastre”, declară Ciprian Duicu, co-fondatorul DAQORA.

Paul Lepădatu, co-fondatorul DAQORA, a adăugat: „Ne dorim ca cei care ne vizitează să poată testa live cât mai multe dintre produsele noastre”.

La DAQORA – Design Solutions Above and Beyond, arhitecții, designerii de interior și toți cei pasionați de un lifestyle rafinat pot găsi: placări ceramice, placări decorative, parchet și parchet hibrid, tapet, obiecte sanitare, baterii, deck pentru terase și piscine, soluții de amenajare pentru baie și bucătărie, radiatoare, șeminee, uși, accesorii, mobilier și multe alte produse.

Din lista furnizorilor DAQORA fac parte branduri europene de top, cu tradiție, precum: Ragno (grupul Marazzi), Fiandre, FAP Ceramiche, Keope, Atlas Concorde, Gardenia Orchidea, Supergres, Panaria, Love Tiles, Terratinta Group, Arcana Tiles, Ideal Standard, Dornbracht, Artelinea, Ramon Soler, Hansgrohe, Newform, Axa, Ceramica Dolomite, Kolpasan, GSG Ceramic Design, Glamora, Tarimatec, CP Parquet – acestea fiind doar o parte dintre ele.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA